Yvonne Huisman

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

horoscoop 4

Veel girls checken iedere dag hun horoscoop. Het is natuurlijk ook onwijs leuk om te lezen wat jou de komende tijd te wachten staat. Je sterrenbeeld kan je trouwens ook iets vertellen over jouw karakter. Benieuwd of het bij jou klopt? Lees dan snel verder!

 

Tweelingen (22 mei – 20 juni)
Jij houdt van praten en roddelen en bent altijd in voor een feestje. Je hebt vaak goede ideeën en je kunt makkelijk meerdere dingen tegelijk doen. Je verandert regelmatig van mening en je geeft het liever niet toe als je een keertje geen gelijk hebt.


Kreeft 
(21 juni – 22 juli)
Jij bent haast nooit opdringerig en laat niet gauw veel over jezelf los. Wel ben je enorm zorgzaam, beschermend en slim. Je houdt niet van verandering en hecht veel waarde aan een thuis. Als je niet zo lekker in je vel zit, kun je jaloers en bezitterig zijn.


Leeuw 
(23 juli – 23 augustus)
Jij bent dol op aandacht en je bent een echte leider. Je moet oppassen dat je niet arrogant wordt, maar je hebt een goed karakter en iedereen is dol op je. Je bent creatief, hartverwarmend en enorm trots op je prestaties. Je kunt lang boos blijven en wilt dan het liefst alleen zijn.


Maagd
 (24 augustus – 22 september)
Jij bent erg rustig en hebt altijd alles onder controle. Je staat voor iedereen klaar en kunt moeilijk nee zeggen, wat ten koste van jezelf kan gaan. Je bent creatief en slim en hebt oog voor detail. Pas alleen op dat je niet te perfectionistisch wordt.


Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Jij vindt het moeilijk om keuzes te maken en gaat altijd voor perfectie. Je hebt er geen probleem mee om af en toe een leugentje om eigen bestwil te vertellen. Bemiddelen en onderhandelen kun je als de beste. Als je verkering hebt, denk je soms te veel aan de ander en cijfer je jezelf weg.


Schorpioen
 (23 oktober – 21 november)
Jij bent charmant, geheimzinnig en lastig te doorgronden. Je hebt juist wel een goed inzicht in anderen. Je houdt ervan om de baas te spelen en soms ga je daar te ver in. Het geeft niet als iets niet meteen lukt, want jouw doorzettingsvermogen is groot.


Boogschutter 
(22 november – 21 december)
Jij houdt erg van reizen en doet graag nieuwe dingen. Je bent enthousiast, creatief en impulsief. Dat kan ervoor zorgen dat je je niet altijd aan jouw afspraken houdt en soms kun je bot overkomen. Als iemand uit jouw klas wordt gepest, kom je voor diegene op.

Steenbok (22 december – 19 januari)
Jij houdt van gewoonte en traditie en wilt graag iets goeds doen voor de wereld. Je bent spiritueel, slim en geduldig. Je kunt goed organiseren en lastige taken pak je meteen aan. Je hebt strenge normen en waarden voor jezelf en ook voor anderen.


Waterman (20 januari – 18 februari)
Jij houdt je veel bezig met de wereld om je heen en denkt ook na over de toekomst. Je bent fanatiek en oprecht en wilt graag de wereld verbeteren. Je houdt van feiten en wetenschap en staat ervoor open om van iedereen iets te leren.

Vissen (19 februari – 20 maart)
Jij bent snel afgeleid, een beetje onzeker en je vindt het moeilijk om nee te zeggen. Je wilt het anderen graag naar de zin maken en je hebt veel medeleven en verbeeldingskracht. Soms heb je er moeite mee om de werkelijkheid te onderscheiden van fantasie en je doet wel eens valse beloftes.


Ram
 (21 maart – 19 april)
Jij hebt een sterke persoonlijkheid en bent zelfverzekerd. Je bent een geboren leider en gelooft dat je altijd gelijk hebt. Het liefst doe je alles zelf en je kunt af en toe egoïstisch zijn. Je hebt soms weinig doorzettingsvermogen, maar als er iets fout gaat, blijf je positief.


Stier
 (20 april – 20 mei)
Jij bent vastberaden, betrouwbaar en loyaal, maar je kunt ook bezitterig zijn. Je houdt van zekerheid en routine, waardoor de kans bestaat dat je in een sleur terechtkomt. Je kunt goed plannen en organiseren en neemt daardoor weinig risico’s.

 

Bron: http://www.girlz.nl/gi